Stiklestad IL har fått tildelt NM i skiskyting for senior i 2025. Dette betyr at den siste helgen i mars 2025 vil det bli mulig å oppleve Norges beste skiskyttere kjempe om edle metaller på nært hold i Blommen Skisenter.

For NM arrangementet er det nødvendig å garantere en snødekt stadion og 3.3 km med løyper.  Blommen har allerede et snøproduksjonanlegg som dekker 2 km, og har derfor i vinter produsert et 6000 m3 snølager for å dekke det resterende behovet (samt en god reserve for mildvær).  Snølagret ligger lunt til med skog som skygger for den direkte solvarmen.  I gjennom sitt gode forhold til Norske  Skog på Skogn har klubben fått tak i filt/fiberduk (laget fra overskuddsmateriale fra papirproduksjon) som sammen med en vevd plastduk dekker haugen. Anlegget skal i sommer gjøre nøye malinger av snøhaugen, og vil opparbeide seg erfaring om hvor effektiv den unike fiberduken fungerer som isolasjonsmateriale.  2 – 3 hjullastere skal skal frakte den lagra snøen ut i NM løypene.

Blommen har allerede 5 års erfaring med snøproduksjon, og kjører en effektiv produksjon selv med forholdsvis utfordrende vannkapasitet (tjern er 2,5 km unna, vanntilførsel 3,6 liter/sekund og vanntrykk 12 – 16 bar fra pumpa). – T40 TA kanoner flyttes med 4-hjuling til og med mens produksjonen pågår!